Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/63/175763/support123.se/public_html/qa-include/qa-db.php on line 66 Varför synkar inte min 3gs till itunes när jag ansluter den? - Support123.se
  • Registrera
Hej där!
Här kan du Fråga om vad som helst och få svar och hjälp från andra besökare. /Anders
Hjälpsam? Kunnig?
Kan du svaret på någon av de obesvarade frågorna?
 
Logga in med Facebook
Support123.se har inga krav på registrering, men som inloggad medlem*, så kan du ha en egen avatar/bild, samla statuspoäng och du slipper du re-captcha (anti-spam bilder).
*) Psst... Du kan använda din Facebook som inloggning, då behöver du inte registrera dig. Smart va?
 
Gilla på Facebook!

Varför synkar inte min 3gs till itunes när jag ansluter den?

0 röster
Hej

Jag blir snart skogstokig! Bytte dator sommaren 2012 (gamla dog), och sedan dess så har min iphone vägrat synka med datorn?! Synkronisering kommer att återupptas när "acer" är tillgänglig står det, är bara det att acer är stendöd och min data heter nu HP... Den laddar ström med usb-sladden men så mycket mer händer inte. Har laddat hem itunes men där kommer inte min iphone upp... Jag är inte speciellt "teknisk" av mig utan vill mest att allt bara skall funka... Men nu gör det inte det och jag blir snart skvatt galen! Vad är felet?? är det fel på usb-sladden?
ställdes för Feb 11, 2013 i iPhone av Anonym
    

Vänligen logga in eller registrera dig för att besvara denna fråga.